Prezentă încă din anul 1996 pe piața produselor de uz veterinar din România, în 2006, Dopharma International B.V. înființează prima sa reprezentanță în România, S.C. Dopharma Vet S.R.L.
Dopharma Vet are în portofoliul său o gamă largă de produse antimicrobiene injectabile și orale, produse antiinflamatoare, mucolitice, antiparazitare, preparate hormonale, suplimente nutritive și vitamine.
Din 2017, compania germană Ripac-Labor devine parte a grupului Dopharma și, astfel, Dopharma Vet furnizează servicii de diagnostic pentru a oferi consiliere cu privire la vaccinurile autogene, vaccinuri pe care Dopharma le produce.
Începând cu 2019, Coophavet devine și ea parte a grupului Dopharma și, prin urmare, o serie de produse noi devin disponibile pentru clienții Dopharma.
Dopharma Vet cooperează cu fermele de porcine, fermele de păsări, fermele de bovine, precum și cu cabinetele și farmaciile veterinare și furnizează produsele sale către distribuitori atât din România cât și din Ungaria și Serbia.

Norbert Nagy

Director General

George Nicoară

Consultant Tehnic Suine

Daniela Călăfeteanu

Asistent Birou

Cristiana Dobrescu

Manager Vânzări

Andrei Jula

Consultant Tehnic Păsări

Iosif-Hobjilă Bogdan

Consultant Tehnic Bovine

Adrian Ardelean

Manager Sediu

Cristian Ioanițoaia

Reprezentant Vânzări