Healthy Livestock: Bovine / Viței

Dopharma susține pe deplin abordarea „celei mai bune practici” ale EPRUMA * . Efectivele de animale sănătoase și un sector zootehnic sănătos sunt esențiale pentru a asigura cele mai bune practici. Animalele sănătoase sunt esențiale pentru bunăstarea animalelor, sănătatea publică și un profit optim pentru crescătorii de bovine si viţei.

Cele mai bune practici includ bunele practici de creștere a animalelor și bunele practici veterinare (GVP). Exemplele includ o bună gestionare a fermelor de creştere a bovinelor, cunoștințe specifice despre diagnosticul și bolile bovinelor , cunoașterea mecanismului de acţiune al medicamentelor de uz veterinar și o vastă experiență cu metodele de administrare corectă a produselor medicamentoase de uz veterinar.

Ca o companie farmaceutică de uz veterinar, Dopharma deţine toate cunoștințele menționate mai sus. În plus, Dopharma se angajează să mențină producţia unei game largi de produse medicamentoase de uz veterinar pentru sectorul de creştere al bovinelor și viţeilor pentru a extinde portofoliul cu mai multe produse inovatoare. Acest lucru face din Dopharma un partener valoros atât pentru medicii veterinari din sectorul de creştere a bovinelor cât şi pentru fermierii din acest sector. Câteva exemple sunt:

  • Echipa de Suport Tehnic specializată pe diverse specii
  • Înregistrarea unor produse unice şi prietenoase cum ar fi Sodium Salicyl 80 % şi Melovem 30 mg / ml.
  • Dezvoltarea produsului nutraceutical Ammo Mix AD.

*Platforma europeană pentru utilizarea responsabilă a medicamentelor la animale

Produse

A se vedea produsele noastre specifice Bovine / Viței: