Healthy Livestock: Păsări

Dopharma susține pe deplin abordarea „celei mai bune practici” ale EPRUMA * . Efectivele de animale sănătoase și un sector zootehnic sănătos sunt esențiale pentru a asigura cele mai bune practici. Animalele sănătoase sunt esențiale pentru bunăstarea animalelor, sănătatea publică și un randament optim pentru fermierii din sectorul avicol.

Cele mai bune practici includ bunele practici de creștere a animalelor și bunele practici veterinare (GVP). Exemplele includ o bună gestionare a fermelor de păsări, cunoștințe specifice despre diagnostic și bolile păsărilor , cunoașterea mecanismului de acţiune al medicamentelor de uz veterinar și o vastă experiență cu metodele de administrare corectă a produselor medicamentoase de uz veterinar.

Ca o companie farmaceutică de uz veterinar, Dopharma deţine toate cunoștințele menționate mai sus. În plus, Dopharma se angajează să mențină producţia unei game largi de produse medicamentoase de uz veterinar pentru sectorul avicol și pentru a extinde portofoliul cu mai multe produse inovatoare. Acest lucru face din Dopharma un partener valoros atât pentru medicii veterinari din sectorul avicol cât şi pentru fermieri. Câteva exemple sunt:

  • Echipa de Suport Tehnic specializată pe diverse specii
  • Dezvoltarea unor produse inovatoare, cum ar fi Phenoxypen® WSP (cercetări despre MLR – Limita maximă de reziduuri pentru ouă );
  • Dezvoltarea de produse nutraceutice sub conceptul EviBaN®.

*Platforma europeană pentru utilizarea responsabilă a medicamentelor la animale

Produse

A se vedea produsele noastre specifice pentru păsări: