Andersen și Dopharma își unesc forțele în Spania!

Andersen și Dopharma anunță semnarea unui acord comun pentru comercializarea produselor farmaceutice veterinare în Spania printr-o nouă companie numită Dopharma Iberia.

Andersen, o companie farmaceutică veterinară cu 45 de ani de experiență de la începutul operațiunilor sale în Spania și pe piețele de export, pune, de asemenea, un accent puternic pe excelență și specializare în produse nutritive.

Dopharma, o companie farmaceutică veterinară olandeză specializată pe produse pentru animale de rentă, activează de 50 de ani pe piață și își comercializează în prezent produsele în peste 80 de țări din întreaga lume, cu aproximativ 70 de parteneri de distribuție.

Combinaţia de portofoliu, abilități și expertiză este unită acum în Dopharma Iberia și își va asigura prezența pe piața spaniolă și în străinătate.

Portofoliul Dopharma Iberia va fi format din produse pentru animale de rentă, inclusiv păsări de curte, bovine, cabaline și porcine. Include atât produse orale, cât și produse injectabile.

Dopharma Iberia va începe operațiunile comerciale în septembrie 2019.

Pentru mai multe detalii despre anunțul de mai sus sau despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați: [email protected]