Aniversarea a 10 ani de activitate Dopharma în România

Peste 100 de persoane, clienți, membrii echipei și proprietarii, împreună cu partenerii lor au participat la evenimentul care a onorat cei 10 ani de activitate ai Dopharma din România în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017.

Evenimentul a avut loc într-o locație frumoasă în mijlocul României: Hotelul Grand Teleferic din Poiana Brașov. În afară de numeroasele facilități de relaxare oferite de hotel, au fost organizate și activități pentru oaspeți, printre care paintball, ciclism și bowling. Oamenii au avut, de asemenea, ocazia să viziteze locuri interesante în zonă, cum ar fi castelul Bran și frumosul centru al orașului Brașov și Râșnov.

Directorul general Wijnand de Bruijn și Maurits Regouin, directorul companiei Dopharma Vet, au fost purtători de cuvânt în timpul cinei care a avut loc în onoarea acestei ocazii speciale. Toate provocările întâmpinate de echipă în acești primii ani de activitate au fost transformate în povestiri care au adus râsete și veselie.

Prezentarea companiei de la început până în prezent a lăsat o impresie puternică în rândul tuturor oaspeților prezenți. A consolidat legăturile de colaborare și de afaceri. Domnul Wijnand de Bruijn a prezentat în mod clar misiunea Dopharma și direcția care va fi urmată în următorii ani.

Dopharma Vet mulțumește tuturor clienților și membrilor echipei pentru această sărbătoare minunată!