Consultați noul centru de sănătate a curcanilor pe Dopharmaforturkeys.com

Curcanii reprezintă o specie unică de păsări. În ceea ce privește creșterea intensivă a curcanilor, există unele aspecte importante legate de fiziologia și comportamentul acestora, lucru care necesită o adaptare specială a fermelor de creștere, comparativ cu fermele de broileri clasice de exemplu.

Dopharma consideră această specie de păsări ca fiind una de interes major. Am observat că există o cerere crescută pentru produse destinate acestei specii astfel că acum câțiva ani am realizat o serie de investiții pentru obținerea de licențe care să permită medicilor veterinari și fermierilor să ofere tratamente într-un mod responsabil. Prin urmare, acum avem posibilitatea să vă oferim produse autorizate pentru curcani cu indicații, dozaj și perioadele de așteptare cunoscute.

Pentru a putea crea o rețea dedicată și pentru a putea pune la dispoziție toate informațiile și problemele veterinare specifice ale acestei specii, am definit anul 2021 ca fiind Anul Curcanului.

Vrem să aducem laolaltă toate informațiile disponibile și să le facem cunoscute mai multor oameni implicați cum ar fi crescători, fermieri și medici veterinari aflați în contact cu fermele de curcani din mai multe țări. În acest fel avem posibilitatea să învățăm unii de la alții și cu toate informațiile disponibile, Dopharma va reuși să se adapteze dificultăților din domeniul veterinar pentru a putea să asigure sănătatea și bunăstarea acestei specii de păsări. Folosind toate aceste informații vom putea să extindem portofoliul de produse în cel mai eficient mod.

Și…de asemenea anii următori vor fi dedicați tot curcanilor.

Consultați www.dopharmaforturkeys.com