Dopharma unic acționar Ripac-Labor

La 1 septembrie 2017, Dopharma International B.V. achiziționa 65% din acțiunile companiei RIPAC-LABOR, aceasta din urmă continuându-și dezvoltarea împreună cu Dopharma International B.V., sub administrarea lui Dagmar Köhler, în calitate de administrator și asociat al companiei.

Încă din anul 2014, Dopharma International B.V. avea o vastă experiență în comercializarea, distribuția și producția de vaccinuri specifice fermei. Compania consideră că acest tip de profilaxie este o axă strategică importantă pentru sănătatea animalelor și, în consecință, va continua să investească.

Din acest motiv, Dopharma International B.V. a achiziționat restul acțiunilor RIPAC-LABOR și începând cu 31 iulie 2021, Dagmar Kohler și-a încetat activitatea la RIPAC-LABOR ​​.

În prezent, RIPAC-LABOR este reprezentată de Heiko Rüdiger în calitate de director general. Acesta s-a alăturat companiei la sfârșitul anului 2020 și va conduce una din companiile importante ale grupului Dopharma, RIPAC-LABOR.

Împreună cu Dopharma, RIPAC-LABOR va continua să furnizeze și să îmbunătățească aceste vaccinuri importante pe piața europeană, asigurând disponibilitatea pentru Dvs., clienții noștri.

Odată cu această schimbare importantă la RIPAC-LABOR, investim în continuare în calitatea produselor și serviciilor, precum și în creșterea capacității de producție necesare pentru a răspunde cerințelor de vaccinuri specifice nu numai acum, ci și în viitor.

Pentru mai multe informații referitoare la acest subiect, regasiți mai jos datele de contact ale lui Heiko Rüdiger:

[email protected]
+49 175 4709368