Healthy Livestock e esențial pentru profit sănătos

Dopharma vrea să colaboreze cu medicii veterinari pentru a îmbunătăți creșterea animalelor de fermă. Agricultura zootehnică  s-a schimbat rapid în ultimii  ani. Legislația și reglementările  din ce în ce mai stricte,  cerințele  tot mai mari legate  de bunăstarea  animalelor de către societate și o puternică concurență bazată pe preț, supun acest sector unei presiuni imense. Toate acestea necesită o abordare diferită de către crescătorii de animale, medicii veterinari și industria farmaceutică veterinară. Dopharma ca și companie farmaceutică , este convinsă că efectivele de animale sănătoase reprezintă cheia pentru a obține rezultate pe măsură . De-a lungul ultimilor ani, cea mai mare companie farmaceutică de uz veterinar olandeză a investit masiv în îmbunătățirea produselor și serviciilor. “Acum, mai mult ca oricând, ar trebui să tratăm nu numai animalele bolnave, ci și să ne asigurăm că vom menține animalele cât mai sănătoase . La Dopharma noi o numim efective de  animale sănătoase “, spune directorul general Wijnand de Bruijn.  Având  Departamentul de Cercetare și Dezvoltare sub același acoperiș cu departamentul de  producție, comercializare, distribuție și servicii pentru clienți, Dopharma este capabilă de a veni cu idei noi, rapid și în mod flexibil. Ca o companie bazată pe cunoaștere și experiență, Dopharma  proiectează în mod continuu soluții inteligente și progresive pentru agricultori și medicii veterinari.

De la 1 ianuarie, compania a ales să-și acorde  o imagine mai modernă, care să fie mai compatibilă cu statusul profesional și contemporan al companiei. De Bruijn: “Mai mult decât atât, rămânem fideli față de valorile afacerii de familie pe care o reprezentăm. Noi credem în puterea colaborării  cu partenerii noștri prin oferirea de servicii orientate către aceștia, pentru că suntem convinși că prin colaborarea  cu medicii veterinari și crescătorii de animale vom găsi soluții mai bune și mai sănătoase pentru efectivele de animale, având ca rezultat și randamente mai bune. ” Printr-o combinație de cunoștințe atât farmacologice  cât și specifice speciei, Dopharma este capabilă să-i sprijine atât pe medicii veterinari cât și pe crescătorii de animale în utilizarea responsabilă și practică a produselor farmaceutice.

În plus, alegerea unei companii de servicii complete garantează faptul că se va continua dezvoltarea unei game largi de produse farmaceutice de uz veterinar și extinderea structurală cu produse inovatoare . De Bruijn: “Noi combinăm cunoștințele noastre cu  spiritul  antreprenorial dar și cu contactele de pe piață pentru a crea cele mai bune soluții pentru acest sector. Ca un producător de produse farmaceutice de uz veterinar de înaltă calitate, cererea societății pentru o optimă bunăstare a animalelor și o  maximă siguranță alimentară, este baza noastră pentru a găsi soluții mai bune. Scopul nostru final este de a face o contribuție continuă la o mai bună creștere a animalelor. “