Optimizând utilizarea produselor farmaceutice veterinare

Dopharma preia o direcție nouă, cu un nou logo și un nou slogan “efective de animale sănătoase”. “Dopharma 2.0” își dorește să colaboreze îndeaproape cu medicii veterinari cu scopul de a optimiza utilizarea produselor farmaceutice veterinare pentru a crea un sector zootehnic mai sănătos și mai bun. Printre altele acest lucru presupune următoarele: folosirea substanțelor anti microbiene numai atunci când este necesar și menținerea sănătății animalelor în mod eficient prin aplicarea unor metode alternative inteligente cum ar fi produsele nutraceutice cu efect dovedit. “Pentru a crea un sector zootehnic mai sănătos și mai bun și prin urmare obținerea unor rezultate mai sănătoase pentru fermieri, trebuie să acordăm o atenție deosebită menținerii stării de sănătate a efectivelor de animale. La Dopharma noi numim acest lucru “efective de animale sănătoase “, spune directorul general Wijnand de Bruijn. El și frații lui Marcello și Ron alcătuiesc actualul consiliu de administrație al Dopharma în Raamsdonksveer, Țările de Jos. In anul 1995, au preluat firma de la tatăl lor, care a înființat-o în 1969. Fundațiile construite pe o perioadă de peste 25 de ani de către Wijnand de Bruijn Sr. au oferit o bază solidă pe baza căreia compania s-a extins în continuare începând cu anul 1995 în “Dopharma 1.0″. ”

Am investit foarte mult în înregistrări farmaceutice veterinare distincte, dar, de asemenea și în imaginea companiei. Dopharma folosește nu numai noi tehnologii, ea are, de asemenea și facilități foarte moderne de producție. Organizația este formată din angajați foarte calificați și experimentați, precum și din tineri talentați care sunt foarte dedicați și motivați prin modul în care lucrează împreună pentru a obține maximum de rezultate din echipa pe care o formează. Prin urmare, Dopharma aproape că și-a triplat cifra sa de afaceri din anul 1995 și are acum filiale în Belgia, Germania, Lituania și România. ”

Nutraceuticele și vaccinurile autogene

Dopharma a continuat să se dezvolte iar acum a venit momentul pentru ‘Dopharma 2.0’. “Fermele de creștere a animalelor din ziua de azi trebuie să îndeplinească un anumit număr de cerințe legislative și sociale suplimentare, acestea trebuie să poată face față concurenței internaționale și se află sub presiunea de a produce randamente mai bune. Prin produsele noastre și conlucrând alături de medicii veterinari, dorim să contribuim la îmbunătățirea acestor randamente “, spune Wijnand de Bruijn. Dopharma are o gamă largă de opțiuni disponibile. Substanțele antimicrobiene trebuie utilizate numai atunci când este necesar, astfel încât să putem să menținem eficacitatea acestor substanțe pentru o perioadă mai lungă de timp . În plus față de valoarea lor nutritivă, nutraceuticele produse de Dopharma au un efect pozitiv asupra sănătății animale și pot fi utilizate pentru prevenirea și tratarea bolilor la animale. Acestea sunt nutraceutice bazate pe dovezi – vitamine, minerale, aditivi care s-au dovedit a fi eficiente. Vaccinurile autogene produse de Dopharma sunt create în străinătate.

Wijnand de Bruijn: “În cazul în care nu (mai) există un medicament veterinar eficientă pentru o infecție recurentă, împotriva streptococilor de exemplu, un vaccinul autogen poate fi o alternativă foarte eficientă. Această soluție personalizată este un exemplu al puterii noastre ca și afacere de familie și companie care oferă servicii complete. ”

Rolul medicului veterinar ca și semnalizator 

Rolul medicului veterinar este foarte important pentru acest sector. Dopharma crede în menținerea unei bune comunicări cu medicii veterinari. De exemplu, feedback-ul cu privire la orice plângeri cu privire la efecte secundare ale unui produs este esențială. “Ei au un rol de semnalizare și știu ce anume este necesar în domeniul sectorului de creștere a animalelor. “Acest tip de informații este partajat într-un grup de consultare veterinar instituit de Dopharma, care contribuie atît la dezvoltarea de noi produse cît și la inovație și ne permite să răspundem în mod eficient la evoluțiile și noutățile în creșterea animalelor, pentru efective sănătoase de animale.