Post vacant: Magazioner

Data publicării: 2018-03-28
DESCRIEREA COMPANIEI

Dopharma este o companie olandeză privată, producătoare de medicamente de uz veterinar, înființată în anul 1969. De peste 40 de ani, pe lângă producția de medicamente de uz veterinar, Dopharma efectuează toate cercetările necesare înregistrării medicamentelor, înregistrează produsele și le distribuie în toată lumea.

În prezent, organizația are peste 135 de angajați, incluzând personalul din producție, chimiști, cercetători, cadre medicale, personal de laborator și nu în ultimul rând personalul administrativ, din logistică, marketing și vânzări.

Dopharma este lider de piața în Olanda pe segmentul antimicrobiene pentru animalele crescute în sistem intensiv. Gama de produse oferite cuprinde și produse antihelmintice, analgezice, anestezice, antiinflamatorii, vitamine și minerale.

Prezentă din 1996 pe piața produselor de uz veterinar din România, Dopharma International decide în anul 2005 să se implice mai mult pe piața românească pentru a furniza industriei zootehnice din România produse de înaltă calitate. Astfel, în 2006, se înființează societatea Dopharma Vet cu două centre regionale, în Timișoara și București.

Pentru a ne consolida echipa din România, căutăm pentru biroul din Timișoara:

MAGAZIONER

DESCRIEREA POSTULUI:
Ca și magazioner, rolul tău va fi de a asigura gestiunea fizică a stocului de marfă, de a păstra documentele justificative legate de stocuri, de a efectua la anumite intervale inventarul stocului de marfă, de a participa activ la operațiunile de încărcare/descărcare a mărfii la/din depozitul firmei, de a oferi informații despre stocuri departamentelor firmei, de a ambala și securiza marfa în vederea livrării, de a expedia marfa către clienți, etc.

CERINȚE:

Studii medii
Cunoștiințe de limba engleză, scris și vorbit nivel mediu constituie un avantaj
Cunoștiințe de operare pe calculator: programele Microsoft Office (Outlook, Word, Excel) și Internet
Abilități foarte bune de comunicare
Capacitate de organizare și planificare
Rigurozitate în respectarea termenelor limită și a sarcinilor

OFERTA
Pachet salarial competitiv
Mediu de muncă plăcut și stimulant

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
Dacă sunteți interesat de această poziție, vă rugăm să trimiteți scrisoarea de motivație și CV-ul la office@dopharma.ro in atenția D-lui Adrian Ardelean.

Numai candidații selectați vor fi contactați telefonic în vederea organizării unui interviu.