Post vacant reprezentant vanzari medicamente de uz veterinar

Data publicarii:
2015-10-21
Pentru a ne consolida echipa din Romania, cautam pentru biroul din Timisoara:
REPREZENTANT VANZARI FULLTIME
DESCRIEREA COMPANIEI:
Dopharma este o companie olandeza privata, producatoare de medicamente de uz veterinar, infiintata in anul 1969. De peste 40 de ani, pe langa productia de medicamente de uz veterinar, Dopharma efectueaza toate cercetarile necesare inregistrarii medicamentelor, inregistreaza produsele si le distribuie in toata lumea.
In prezent, organizatia are peste 125 de angajati, incluzand personalul din productie, chimisti, cercetatori, cadre medicale, personal de laborator si nu in ultimul rand personalul administrativ, din logistica, marketing si vanzari.
Dopharma este lider de piata in Olanda pe segmentul antimicrobiene pentru animalele crescute in sistem intensiv. Gama de produse oferite cuprinde si produse antihelmintice, analgezice, anestezice, antiinflamatorii, vitamine si minerale.
Prezenta din 1996 pe piata produselor de uz veterinar din Romania, Dopharma International decide in anul 2005 sa se implice mai mult pe piata romaneasca pentru a furniza industriei zootehnice din Romania produse de inalta calitate. Astfel, in 2006, se infiinteaza societatea Dopharma Vet cu 2 centre regionale, in Timisoara si Bucuresti.

Pentru a ne consolida echipa din Romania, cautam pentru biroul din Timisoara:
REPREZENTANT VANZARI FULLTIME

DESCRIEREA POSTULUI:
Ca si reprezentant de vanzari, rolul tau va fi de a promova si de a vinde produsele noastre destinate animalelor de ferma medicilor veterinari din ferme, medicilor veterinari independenti si distribuitorilor de medicamente de uz veterinar in vederea indeplinirii obiectivelor companiei. Obiectivul tau este sa cresti cota de piata in Romania. Vei stabili si dezvolta conturi cheie. Vei mentine si dezvolta relatiile cu clientii existenti din portofoliul alocat.

CERINTE:
– Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara
– Experienta intr-o pozitie similara, intr-o companie farmaceutica pe un portofoliu similar constituie un avantaj
– Permis de conducere categoria B
– Disponibilitate pentru deplasari in zona arondata
– Cunostiinte de limba engleza, scris si vorbit nivel mediu
– Cunostiinte de operare pe calculator: programele Microsoft Office (Outlook, Word, Excel) si Internet
– Abilitati foarte bune de comunicare
– Capacitate de organizare si planificare
– Rigurozitate in respectarea termenelor limita si a sarcinilor

OFERTA
Pachet salarial competitiv
Mediu de munca placut si stimulant

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
Dacă sunteți interesat de aceasta pozitie, va rugam sa trimiteti scrisoarea de motivație și CV-ul in limba engleza la office@dopharma.ro in atentia Dlui Norbert Nagy.
Numai candidatii selectati vor fi contactati telefonic in vederea organizarii unui interviu.