Absolvirea de răspundere

Deşi acest website a fost realizat cu cea mai mare grijă , există întotdeauna posibilitatea ca în timp, anumite informaţii să poată fi depăşite sau să nu mai fie corecte.

Conţinutul acestui website poate fi descărcat, arhivat, printat şi distribuit, dar doar în scop informativ și nu în scop comercial, cu expunerea completă a sursei. Dopharma își rezervă dreptul de o retrage oricând accesul și utilizarea informațiilor mai sus menționate, lucru cu care utilizatorul va fi automat de acord, va înceta imediat utilizarea așa cum a fost aminitit anterior, după notificarea Dopharma în scris sau prin website-ul său.

Dopharma nu își asumă nicio responsabilitate pentru consecinţele acţiunilor ce urmează a fi întreprinse sau lipsa acestora, bazate pe informaţiile din propriul website.

În plus, Dopharma nu este în nici un fel responsabilă de daunele suferite datorită folosirii incorecte a informaţiilor listate sau afişate pe acest website.

În cazul existenţei unor îndoieli, este recomandat să consultaţi unul din experţii Dopharma cu privire la folosirea informaţiilor afişate. În ceea ce priveşte dozele afişate, perioadele de retragere şi utilizările off label a produselor noastre veterinare, vă recomandăm consultarea unui medic veterinar.

Toate drepturile de autor pentru acest website sunt deținute de Dopharma, inclusiv toate informațiile cuprinse aici, în cazul în care nu este menționat altfel.

© 2017 – Dopharma Vet SRL